Înregistrare
Click Joc Webcam
Fullscreen Adauga la favorite Lights Toggle

Linkuri sponsorizate

Click Joc Webcam

Click Joc WebcamClick este un joc simplu dar foarte interesant care se joaca fara tastatura ci doar sa iti misti degetele in fata ecranului ca si cum ai apasa in aer pe buton. Jocul este foarte interesant avand in vedere ca nu trebuie sa apesi pe butoane ca sa il joci. La inceputul jocului sa lasi setarile care apar deja prestabilite dar poti incerca altele poate vei optine rezultate mai bune deoarece sunt cativa factori care pot influenta recunoasterea mainii cum ar fi lumina din camera, calitatea webcamului tau etc. Cand joci acest joc iti recomandam sa nu mai fie si alta miscare pe fundal cum ar fi sa apara in cadru un televizor sau orice altceva. iti recomandam distractie placuta cu acest joc super interesant.
 
ATENTIE:
– La inceput pe butoanele (play si continue) de intrat in joc trebuie sa iti misti degetul repede pe ele pentru a le accesa, odata intrat in joc e nevoie doar sa le atingi usor.

– La inceputul jocului va aparea un chenar unde va trebui sa apesi pe butonul Allow (aici te intreaba daca vrei sau nu sa activezi camera web)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 8 votes)
Click Joc Webcam, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Game Stats:  5.383 accesari
Categorie Jocuri:  Jocuri Webcam


Delivering effective and creative designs
Top Jocuri Online
top jocuri
Valid XHTML 1.0 Transitional